VisionBody

Geen tijd om uren te sporten? fit en slank in slechts 2 x 20 minuten per week.

Met VisionBody doe je een EMS training (Elektro Musculaire Stimulatie) zoals geen andere. Tijdens deze EMS workout worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Met VisionBody gebeurt dit op een bijzonder effectieve en efficiënte manier. Dit omdat tegelijkertijd alle belangrijke spiergroepen in het lichaam gestimuleerd worden. Door de verschillende positieve effecten van de EMS training is een workout met VisionBody geschikt voor kracht- en prestatietraining, Maar ook voor gezondheids- en wellness en beauty doeleinden. De positieve effecten van de EMS training zijn in diverse wetenschappelijke studies aangetoond.

Tijdens de 20 minuten durende sessie wordt een antibacteriële VisionBody suit  gedragen dat goed aansluit op het lichaam en geschikt is om de impulsen goed over te brengen. Dit pak is volledig  draadloos en kwalitatief op het hoogste niveau op het gebied van EMS systemen.

De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Op deze wijze kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien tijdens de training. Ook de workout oefeningen worden afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. Met VisionBody kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen van 2 uur in de sportschool.

KRACHT EN PRESTATIETRAINING MET VISIONBODY

  • Vergroot de maximale spierkracht en spieropbouw
  • Verhoogt de bewegingssnelheid en conditie
  • Verbetert de disbalans in de spieren

De elektrische impulsen van VisionBody zorgen voor een sterkere en intensievere spiersamentrekkingen dan bij een normale conventionele training. Met VisionBody worden spieren sneller opgebouwd en beter gedefinieerd. Zowel in de topsport als in recreatiesport kan VisionBody snel en zichtbaar resultaat opleveren. Alleen of als aanvulling op andere trainingsmethoden. In tegenstelling tot veel andere EMS apparatuur worden spiergroepen niet plaatselijk maar bipolair gestimuleerd en worden ook de dieper liggende spieren geactiveerd.

GEZONDHEID 

EMS training met VisionBody

  • Helpt spieren weer op te bouwen na tijdelijke inactiviteit
  • Werkt preventief en pijn verlichtend bij rugklachten
  • Helpt zwakke bekkenbodemspieren te versterken

Spierstimulatie met elektroden kan gebruikt worden bij herstel en ter preventie van spierspanningsproblemen en rugpijn. De EMS training draagt hieraan bij door het versterken en beter in balans brengen van de spieren. De elektrische impulsen trainen ook de dieper liggende stabiliserende spieren, die met normale trainingsmethodes moeilijker te bereiken zijn.

Na een periode van inactiviteit door gezondheidsklachten of medische ingrepen kan VisionBody helpen bij het geleidelijk weer opbouwen van de spieren. Afzonderlijke spiergroepen kunnen hierbij doelgericht gestimuleerd of juist ontzien worden. De workout kan hierbij ook passief (zittend) worden uitgevoerd.

Ook na zwangerschappen kan VisionBody een positieve bijdrage leveren door een totale lichaamstraining waarbij extra aandacht is voor het versterken van de bekkenbodemspieren. Dit laatste kan helpen bij het voorkomen of verhelpen van incontinentieproblemen.


Wendy Vervoort  

42 jaar

"de persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat mijn houding verbetert wordt en er steeds variatie in iedere training zit , een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar resultaat

Ikzelf was jaren aan het zoeken naar een oplossing om mijn lichaam te verstevigen ,deze heb ik nu gevonden en kan het iedereen aanraden."


Anneke 


"ik heb jaren echt pijn gehad in mijn onderrug , ik heb nu 30 sessies VisionBody gedaan en ik mag gerust zeggen dat ik van mijn rugpijn volledig af ben. De spier verstevigende oefeningen en de diepte training zorgen ervoor dat mijn rug echt sterker is geworden. Ik ben niet alleen fan van VisionBody maar ben er ook van de werking ervan overtuigd."


                                      Gratis test sessie reserveren