GreenAlive Bonheiden

GreenAlive Praxtour


VirtuReal Cycling voor iedereen

Bewegen is een leuke en gezonde bezigheid. Toch is bewegen niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld bij slechte weersomstandigheden, ziekte of ouderdom. Dan wordt bewegen opeens een uitdaging. Ongeacht leeftijd en instapniveau Praxtour maakt bewegen weer toegankelijk voor iedereen.

Alle bikes zijn volledig op maat instelbaar en geschikt voor ieder niveau. De weerstand kan stapsgewijs worden verhoogd passend bij uw conditie of trainingsplan. Ook minder validen, jong en oud, kunnen op een plezierige en motiverende wijze bewegen. Ervaar de indoor-fietsbeleving met prachtige routefilms of op maat gemaakte routefilms.

Via de ingebouwde BlueTooth (Ble) Module kunnen de Praxtour bikes tevens verbonden worden met  Cycling apps, zoals Zwift. Weer of geen weer, met Praxtour kunt u altijd bewegen!
Download de brochure

Voor de actieve fietser
Praxtour vormt de perfecte aanvulling op uw trainingsplan. Wij leveren indoor- fietsen en voegen hier een extra dimensie aan toe; de virtuele beleving.
Op het beeldscherm wordt een routefilm geprojecteerd, die in beweging wordt gebracht door het ronddraaien van de trappers.

De bikes zijn volledig naar uw wens en niveau instelbaar. Bent u een fanatieke fietser? Onze fietsen bootsen de realiteit tot in detail na. De geometrie van de Course en de CtR is gelijk aan die van een echte racefiets. De weerstand past zich automatisch aan naar de stijging en daling van de route (= active resistance). Zo kunnen hellingen tot wel 24% worden gesimuleerd.
Bent u een recreatieve fietser? Dan biedt is de Cruise bike u een aangename fietstocht.

U kunt warm en droog trainen, terwijl u geniet van de prachtige uitzichten in steden, langs meren of een berglandschap. Zo kunt u gericht werken naar uw doelprestatie, met de beleving van het buiten fietsen, zonder afhankelijk te zijn van de locatie of weersomstandigheden. Virtueel fietsen verhoogt uw motivatie, concentratie en inzet. Dit maakt uw workout niet alleen effici├źnter, maar ook een stuk leuker.
Praxtour Course

De Praxtour Course heeft de geometrie van een racefiets en is zeer geschikt voor trainingsdoeleinden.

Praxtour Cruise

De Praxtour Cruise is door de koppeling met prachtige films zeer geschikt voor revalidatie of conditietraining.

Praxtour CtR

De Praxtour CtR is ons vlaggenschip en biedt de ultieme fietsbeleving, the Closest to Reality.

Praxtour in beeld:

Geïnteresseerd?

Let op, u gaat akkoord met de verwerking van uw gegevens wanneer u op versturen klikt.
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend in het kader van uw deelname.
Zij worden niet verder gebruikt voor marketing doeleinden. Voor vragen in verband met de verwerking van uw gegevens: info@greenalive.be
Heeft u nog vragen?

Contacteer ons

Rijmenamseweg 180
2820 Bonheiden


015/55.97.43

Follow Us