SlimCab

Oefenen in een verwarmde cabine

SlimCab staat reeds meer dan 10 jaar garantie voor de afslankcabine met het perfecte resultaat!

De SlimCab is een doorzichtige trainingscabine waarin u al liggend een oefenprogramma afwerkt met spierversterkende oefeningen.
Elk programma is individueel afgestemd op uw persoonlijke wensen en is er op gericht om op de juiste, gewenste plaatsen uw figuur te corrigeren.
Door gebruik te maken van hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht valt u effectief af op de gewenste plaatsen.

De cabine wordt verwarmd wat zorgt voor een betere bloedcirculatie, ontgifting en vetverbranding van uw lichaam.
Dankzij de warmte kan u met minimale inspanningen maximale resultaten behalen.

Bij GreenAlive krijg je een persoonlijk oefenprogramma dat we samenstellen op basis van je figuuranalyse en conditieniveau. Zo werk je op een snelle en doeltreffende manier aan je nieuwe lijf.

Dankzij de constante temperatuur van 36°C in die cabine voert je lichaam vlotter afvalstoffen af. Het resultaat? Je verliest sneller gewicht. Bovendien versoepelt de warmte je spieren en loop je dus amper risico op blessures.

Je beweegcoach legt je de oefeningen stap voor stap uit én blijft je constant opvolgen.

Wie sport in onze SlimCab, heeft zelden te kampen met blessures of stijfheid achteraf. Daarom is deze vorm van bewegen ideaal voor vrouwen die om uiteenlopende medische redenen niet meer kunnen sporten. Een zwakke rug, een hernia, CVS, fibromyalgie ... we passen je persoonlijke oefenschema aan en zetten je opnieuw pijnvrij in beweging.