Samen slimmer afslanken met Kyalin in de regio Mechelen.

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat we bij GreenAlive elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat vooropstellen en zorgen dat we samen jouw doel bereiken. Het Kyalin proteïnedieet is een afslankprogramma op basis van proteïnesupplementen, aangevuld met lekkere en verse groenten. De methode van het proteïnedieet is eenvoudig: u eet bijna geen koolhydraten en vetten meer en dwingt uw lichaam om zijn reserves aan te spreken. Omdat u wél proteïnen eet, blijft uw spiermassa behouden. Maar uw vetgehalte neemt zienderogen af. Vijf, tien of twintig kilo afvallen is écht mogelijk.

* snel & duurzaam gewichtsverlies door versnelde vetverbranding


*verlaging cholesterol en bloeddruk

*behoud van spiermassa

*geen hongergevoel

*aanzet tot nieuwe voedingsgewoonten

*onder intensieve begeleiding van onze gediplomeerde voedingsdeskundige Sandra
Stappenplan

Met Kyalin in zee gaan, is niet zomaar een kuur. Want een succesvol dieet begint met een goede begeleiding.

We coachen je dan ook doorheen het Kyalin-stappenplan. Alle stappen moeten dan ook achtereenvolgens doorlopen worden tot het einde.

Stap 1: Afslankfase

Gedurende deze fase volg je een strikt programma op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten en vlees of vis.

Koolhydraatrijke voedingsmiddelen (zoals brood, aardappelen, pasta, rijst, fruit,...) zijn niet toegelaten. Maar geen nood, samen geraken we er doorheen!

Stap 2: Reïntroductiefase

Tijdens deze fase worden voedingsmiddelen opnieuw geïntroduceerd. Graanproducten en fruit vervangen geleidelijk aan de eiwitsupplementen.

Maar ook zetmeel wordt geleidelijk aan toegelaten.

Stap 3: Stabilisatiefase

In deze derde fase staan zowel graanproducten, fruit en zetmeelproducten standaard op het menu.

Deze fase zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde leefstijl. Let op! Deze fase is noodzakelijk om gewichtsbehoud te garanderen.

Gezonde voeding

U heeft uw doel bereikt! Maar vergeet niet, het succes van een langdurig resultaat is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding.

Vanaf nu is het geen dieet, maar een levensstijl. Alles mag, maar met mate.