Zumba

Onder de noemer "sportief genieten" worden bij Fitnesscentrum Greenalive vele dans- en beweegactiviteiten aangeboden.

Over het algemeen willen onze klanten resultaatgericht bewegen op een plezierige manier.

Zumba past prima in deze visie. De aanstekelijke muziek en de leuke moves van onze ervaren dansinstructrice geven enorm veel energie, dit in combinatie met andere beweegactiviteiten en de juiste begeleiding geeft gegarandeerd het gewenste resultaat.

Of zumba een blijver is op fitnessgebied zal moeten blijken. Waar het uiteindelijk om gaat is dat we met z’n allen in beweging komen en blijven.

Voor ons als aanbieder is het vervolgens belangrijk dat de programma’s kloppen, deze op een verantwoorde manier worden aangeboden en uiteindelijk voor de beoefenaar het gewenste resultaat oplevert.

Wij slagen daar prima in. Een persoonlijk adviesgesprek met onze beweegadviseur maakt veel duidelijk en helpt een reëel doel te stellen en deze vervolgens ook te halen.

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...