Zakelijk

Naast particulier gebruik is de Elliptigo ook perfect voor de zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan de volgende mogelijkheden:

 

Personal Trainers:

Wilt u uw klanten iets nieuws en unieks bieden. Dan kunt u zich met de Elliptigo onderscheiden van andere personal trainers. Voor zowel binnen als buiten is de Elliptigo een ideaal trainingstoestel voor uw klanten om hun conditie op te bouwen, maar ook om plezier te ervaren tijdens het bewegen!

 

Rijwielhandelaren:

Voor fietsenwinkels biedt de Elliptigo een nieuw en uniek product wat u onderscheidt van uw concurrentie. U kunt een nieuwe doelgroep binnen halen. U vergroot uw omzet doormiddel van verkoop, reparatie of servicepunt.

 

Fitness centra:

Bootygo Een geheel nieuwe outdoor les ..! Het beste van rennen, fietsen en bootcamp in één. Met de Elliptigo's en Gymsticks kunt u letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Uw klanten zullen zeer veel Fun hebben tijdens deze intensieve work-out van 60 min. Het conditionele gedeelte op de elliptigo's wordt afgewisseld met een kwartier spierverstevigende oefeningen waarbij vooral de billen en core aan bod komen.

 

Outdoor centra:

Naast het verhuren van bijvoorbeeld mountainbikes, kano's of rafting is de Elliptigo een nieuwe versterking binnen uw bedrijfstak. Want ook met de Elliptigo kunnen uw klanten genieten van de natuur en de buitenlucht, maar ook perfect in beweging blijven.

 

Campings:

Verhuurt u fietsen op uw camping? U kunt de Elliptigo los verhuren zodat uw klanten zelf erop uit kunnen trekken. Maar u kunt ook groepstochten organiseren.

 

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...