Slim Belly

 

DE VOORDELEN VAN SLIM BELLY & SLIM LEGS

- Iedereen kan deelnemen aan de Slim Belly en/of Slim Legs trainingen!
Aangezien de intensiteit individueel kan aangepast worden, is Slim Belly/Back & Legs ook uiterst geschikt voor deelnemers die lange tijd niet of weinig beweging hebben gehad of lichamelijke beperkingen hebben.

 

- Slim Legs en vooral Slim Belly is dé ideale postnatale training! Dankzij de doelgerichte trainingen, raak je op een leuke manier niet alleen af van je overtollige cm's, maar krik je ook je energiepeil terug op!

 

- Na een Slim Belly/Legs cursus van 4 weken meten wij een gemiddelde afname in buikomvang/omvang van billen en benen van 8 cm.
Dit komt overeen met 1 à 2 kledingmaten minder!

 

- De huid word strakker en elastischer.

 

- Zwangerschapsstrepen kunnen vervagen.

 

- Dankzij de Slim Belly/Legs trainingen voel je je bovendien fitter en energieker! Je hebt meer zin om actief te leven en gezond te eten!

 

WAT IS SLIM BELLY?

De doelstelling van de Slim Belly trainingen is doelgericht cm's verliezen in de buikzone,
alsook de huid in de buikzone te verstevigen!
Het gepatenteerde concept laat het lichaam toe extra vet verbranden door de doorbloeding in de buikzone tijdens de training te activeren.
Bekijk hier hoe Slim Belly werkt!

 

WAT IS SLIM LEGS?

Slim Legs activeert de doorbloeding in de probleemzones billen en benen dankzij de wisseldruktechniek en zorgt ervoor dat de omvang van uw billen en bovenbenen duidelijk meer vermindert dan bij een training zonder Slim Legs!
Bovendien wordt de huid van de billen en bovenbenen strakker, én vermindert cellulitis.

 

IK WIL STARTEN!!!

Kom langs voor meer informatie of bel ons voor een eerste afspraak!
Wees ook welkom voor een gratis proefsessie Slim Belly of Slim Legs!
Maak NU een afspraak voor een GRATIS proefsessie op 015/55.97.43

 

Getuigenis van een tevreden klant

Leen Causmaecker (52 jaar)

Op 6 maand 20kg en 38cm buikomtrek.

 
“Op zoek naar een fitnesscenter in de streek van Keerbergen ben ik terechtgekomen bij GreenAlive Gezondheidscenter.

Op aanraden van Sandra (Kyalin Coach) ben ik beginnen te sporten met de Slim Belly Buikband en het daarbij horende Kyalin afslank programma.

Ik kan het iedereen aanraden die wil afslanken en werken aan haar figuur, een belangrijke factor is de begeleiding, samen met Sandra mijn persoonlijke Coach ben ik steeds gemotiveerd gebleven en heb ik nu een mooi resultaat !
 
Ik ben echt fier op wat we samen reeds bereikt hebben. “
 

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...