Loop geen seconde te lang op pijnlijke voeten, de pedicure van Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden biedt de oplossing.

Uw voeten staan iedere dagen meerdere uren onder druk als u er op staat, werkt of sport. Ook zitten ze het merendeel van de tijd opgesloten in schoenen en kousen. Daarom moet u er tijdig aan denken om ze eens te laten verwennen. Dit is geen probleem dankzij depedicure in de Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden.

De pijnlijke voeten worden meteen in de watten gelegd door een vakkundige behandeling. Kom voor de medische pedicure naar Bonheiden en wij bespreken tot in detail elk probleem dat u ondervindt aan uw voeten. Met de juiste behandeling op maat lossen wij het probleem op en voelt na één behandeling reeds uw vederlichte voeten terug. U stapt direct helemaal anders door het leven.

Het moet niet noodzakelijk een medische oorzaak om een beroep te doen op onze service pedicure bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden. Bezoek ons gerust om uw voeten gewoon te verwennen en ze klaar te houden voor de volgende dag. Uw nagels worden verzorgd en eventueel eelt wordt heel professioneel verwijderd. Nadien volgt een peeling en een masker voor de voeten. Een massage van tien minuten zorgt voor de perfecte afsluiter. Zowel vrouwen als mannen kunnen relaxen bij deze behandeling.

Voor een zaligmakende pedicure moet u naar Bonheiden komen:

  • verantwoorde medische pedicure
  • ontspannende luxe pedicure
  • verzorging van de nagels

Uw voeten verdienen de beste behandeling en die kan Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden.

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...