Tripollar

radio-frequentie behandelingen van gelaat en lichaam

Deze nieuwe spectaculaire technologie voor het afslanken en de omtrek vermindering biedt onmiddellijk resultaat! Volledige behandeling in 6 tot 8 beurten met behulp van de gepatenteerde Tripolaire radiofrequentie Tripollar® van Pollogen. Niet invasief, met onmiddellijk resultaat, gezond, pijnloos en veilig.

VOORDELEN VAN DE TRIPOLLAR BEHANDELING

 • Absoluut pijnloos
 • Behandeling van de bovenhuid en onderhuids
 • Onmiddellijk resultaat vanaf de eerste behandeling
 • Volledige en snelle behandeling
 • Niet invasief
 • Totale veiligheid
 • Alle huidtypes (1 tot 6)

Dit systeem werd tot nu toe uitsluitend op grote schaal toegepast in medische centra in Frankrijk (meer dan 120 behandelingsplaatsen) en de Tripollar behandeling is nu ook beschikbaar in België.

VERSTRAKKING VAN DE HUID

De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door na de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid en het resultaat is al direct na de ingreep zichtbaar maar wordt vooral duidelijk door de cumulatieve behandelingen in de volgende 6 à 8 weken.

Voor Tripollar huidversteviging Na Tripollar huidversteviging

GESCHIKT VOOR ZOWEL GELAAT ALS LICHAAM

Gelaatsverjonging

 • Verjongingsbehandeling op lange termijn
 • Dubbele kin, neus-wang plooien, kaaklijn

Lichaam – afslanking

 • Omtrek vermindering, verlies aan centimeters vanaf de eerste behandeling.
 • Alle lichaamsdelen (benen, armen, buik, enz.)

AANTAL BEHANDELINGEN

1 behandeling per week - Voor de meeste indicaties zijn 6 tot 8 behandelingen nodig + 1 onderhoudsbehandeling om de 2 maanden.

LICHAAMSVERSLAPPING

Spectaculaire behandeling van de armen, post-heelkundige en post-natale behandeling. Dit alles in volledige veiligheid en zonder pijn noch ongemakken, maar integendeel, met het aangenaam gevoel van warmte tijdens de behandeling.

In sommige gevallen wordt een combinatie van therapieën (Botox, vullers) toegepast.

Bij een facelift moet een patiënt rekenen op enkele maanden herstelperiode, met een doof gevoel van de huid gedurende een aantal maanden. Na een Tripollar behandeling kun je dezelfde avond nog uit. In tegenstelling tot een laserbehandeling is Tripollar geschikt voor alle huidtypen. Een verdoving is niet nodig en de behandeling is aangenaam en goed te verdragen. Direct na de behandeling voelt de huid strakker, gladder en frisser aan.

De meest efficiëntie methode voor gelaatsverjonging blijft de facelift. Dit is echter een ingrijpende operatie met ook een zekere herstelperiode. Als de huid te fel is uitgezakt of als een grotere lifting gewenst is, is dit vaak de enige oplossing. Is een minder ingrijpende chirurgische behandeling gewenst, dan kan een S-lift worden uitgevoerd. Bij Tripollar is er echter geen operatie of narcose en kan je ook diezelfde avond weer uitgaan. Wel dient de behandeling wekelijks te worden uitgevoerd, naargelang de lichaamszone 6 à 8 keer.

De tripolaire radiofrequentie dringt door de huid tot meer dan 3 cm diep. Daar de weerstand aan de elektriciteit van een vetcel 3 maal groter is dan van een gewone cel (vet :2000 Ohm/cm, huid : 600 Ohm/cm) zal de radiofrequentie enkel in de vetlaag actief zijn. Ze zal de inhoud van de adipeuse cellen opwarmen (tot 42 graden, dit wordt getest door middel van een infrarode thermometer) en zal hierdoor de glycerol vloeibaar maken. De tripolaire radiofrequentie zal ook de membraan van deze cel poreus maken. Door deze stimulatie van een totaal natuurlijk proces, de lipolyse, zal de glycerol vanuit de cel naar het bloed kunnen overgaan. Vervolgens zal het lichaam deze heel snel elimineren via de lever.

Dit is een veilige techniek want, in tegenstelling met de systemen die de adipeuse cellen vernietigen met de ultrasonische lage frequentie (cavitatie), zal de tripolaire radiofrequentie enkel de glycerol uit de cel laten ontsnappen en niet de triglyceriden noch de cholesterol. Met de tripolaire radiofrequentie zal de penetratie stoppen bij de adipeuse weefsels en geen enkel ander orgaan aantasten. De warmte zal er zich verspreiden en dit zonder de epitheliale cellen noch de omringende organen te verwarmen.

De getoonde foto’s zijn enkel illustratief voor wat eventueel mogelijk is met een Tripollar huidbehandeling. U kan meer gedetailleerde informatie over deze ingreep door contact op te nemen met ons op 015/55.97.43 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...