RainPharma behandelingen

 

 

 

NATUURLIJKE SCHOONHEID

De geschiedenis van schoonheidsmiddelen en lichamelijke verzorging gaat even ver terug als de geschiedenis van de mensheid. In het graf van Egyptische koningen uit ca. 3500 v. C. zijn toiletartikelen en zalfjes teruggevonden.

RainPharma keert terug naar die tijd. Naar de basisprincipes van schoonheid en een tijd waarin verzorgingsartikelen nog niet synthetisch waren. Tegenwoordig lijkt het vernieuwend om uit te pakken met plantaardige verzorging. Maar eigenlijk is verzorging altijd natuurlijk geweest – alleen lijken we dat de voorbije vijftig jaar allemaal vergeten en zijn we met chemische producten aan de slag gegaan. Niet verwonderlijk dat er sindsdien nog nooit zoveel huidproblemen waren als vandaag. Hoog tijd om al die chemische middeltjes op te bergen. Hoog tijd voor RainPharma!

In de cosmeticawereld mag men echt alles beweren. Dat antioxidanten, vitamines en zogenaamde gepatenteerde superingrediënten je een stralende huid zullen bezorgen, bijvoorbeeld. Alleen worden vitamines, peptides en andere ingrediënten door de huid niet als zodanig opgenomen. Dat kan beter op een andere manier. Wij hebben de know how om je van kop tot teen te begeleiden in processen van huidverbetering en anti-aging, binnenin en vanbuiten. Voor een huid en lichaam in balans. Eerlijk. Zonder nonsens. En daar hoort de nodige verwennerij helemaal bij.

GELAATSVERZORGING

Onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. RainPharma ontwikkelde een aantal innovatieve - zoals steeds natuurlijke - huidproducten voor professioneel gebruik. Die vind je enkel in het schoonheidssalon. In combinatie met de RainPharma thuisverzorging, zorgt dit voor een echt mooiere huid. Elke verzorging bestaat naast een dubbele reiniging en peeling, ook uit twee specifieke gelaatsmaskers. Bij elk bezoek wordt naar de conditie van je huid op dat moment gekeken. Elke keer is de gelaatsverzorging bijgevolg anders. Je hoeft op voorhand ook geen keuzes door te geven. Onze skincare specialisten kennen de RainPharma producten door en door en doen wat best is. Kies voor 30, 60 of 90 minuten.

MASSAGE

Onze specialisten houden van het geven van massages, daarom zijn ze er erg goed in. Wij werken uitsluitend met onze eigen volledig plantaardige massage-oliën zonder bewaarmiddelen, die bestaan uit een mix van druivenpitolie, amandelolie, jojobaolie, arganolie en een unieke combinatie van essentiële oliën. Kies zelf de geur die het beste bij jou past. Wij nemen onze tijd om elke massage zorgvuldig uit te voeren. Behalve een weldaad voor de geest, zorgen onze massages ook voor een soepele, verzorgde huid die nadien zijdezacht aanvoelt dankzij kostbare ingrediënten. Kies voor 30, 60 of 90 minuten.

VOETVERZORGING

Wij bieden geen snelle voetbehandelingen aan, omdat een voetverzorging bij RainPharma ook een beetje verwennerij is. En onze medewerkers nemen graag tijd voor jou. Wij haasten ons niet graag. Geniet eerst van een onstpannend voetbad met cosmetische zuren. Vervolgens worden de voeten gepeeld met onze unieke detox voetenscrub met actieve houtskool. Nagels worden verzorgd en de eelt wordt verwijderd. Een verkwikkende voetmassage hoort er helemaal bij. Bij RainPharma werken we uitsluitend met natuurlijke ingrediënten voor al wat huidverzorging betreft. Nagellak hoort er daarom niet bij. Dat is geen probleem voor de heren, maar misschien wel voor sommige dames. Breng gerust je eigen flesje nagellak mee, en we lakken je nagels als extra service. Bij medische voetproblemen moet je je richten tot een podoloog. Kies voor 30 of 60 minuten.

HANDVERZORGING

Een handverzorging bij RainPharma is een combinatie tussen een massage en een manicure. Een mooi aandachtsmoment voor hardwerkende handen. De nagels worden verzorgd en de handen worden verwend door een unieke plant-aardige peeling en een voedende handmassage. Het resultaat zijn verzorgde nagels en nagelriemen, en extreem zachte handen. Bij RainPharma werken we uitsluitend met natuurlijke ingrediënten voor al wat huid- verzorging betreft. Nagellak hoort er daarom niet bij. Dat is geen probleem voor de heren, maar misschien wel voor sommige dames. Breng gerust je eigen flesje nagellak mee, en we lakken je nagels als extra service. Kies voor 30 minuten.

HET RAINPHARMA HUIDSYSTEEM

Een uniek feelgood huidverzorgingsprogramma dat 2 maanden duurt en de huid zowel van binnenuit als van buitenuit mooier maakt. Orthomolucaire voedingssupplementen leveren de huid noodzakelijke vitamines en mineralen, extra eiwitten worden ingezet als bouwsteentjes voor een gezonde huid en natuurlijke verzorgingsproducten reinigen en voeden de huid en brengen een oncomfortabele of onzuivere huid weer in balans. Bij aankoop van een skincare box krijg je gedurende een uur een demonstratie van de verzorgingsproducten, gepersonaliseerd advies over de RainPharma supplementen en de Rainshakes, en een heleboel slimme voedingstips. Hoe beter je het programma volgt, hoe beter het resultaat. Dat spreekt voor zich. Je kan het programma ook combineren met professionele gelaatsverzorgingen. In dat geval word je huid gedurende twee maanden wekelijks of om de twee weken extra in de watten gelegd door een gekwalificeerd RainPharma huidverzorgingsspecialist.

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...