Fitness voordeelkaart “sponsort” uw fitnessabonnement!

GreenAlive introduceert de Fitnessvoordeelpas. Met de Fitnessvoordeelpas kan je bij ons goedkoper of zelfs GRATIS sporten. 
Door samenwerking met België's grootste webwinkels als Zalando, Booking.com, Mediamarkt, etc., is het nu mogelijk jouw fitnessabonnement te laten sponsoren. 
Gebruikers van de pas ontvangen de HOOGSTE korting van België bij meer dan 900 webwinkels.

 

Hoe werkt het?

  • Koop de fitnessvoordeelpas voor 7,- euro bij GreenAlive.
  • Ga naar www.fitnessvoordeelpas.be (of klik op de onderstaande button) en maak je eigen account aan met de unieke voordeelpas-code.
  • Klik via deze website door naar de gewenste online winkel en doe je online inkopen.
  • Ontvang na goedkeuring door de webwinkel, automatisch de korting op je fitnessvoordeelpas account.
  • Spaar op deze manier flink wat korting (cashback) bij elkaar.
  • Bepaal zelf wanneer je het opgebouwde kortingsbedrag over wilt laten zetten naar je GreenAlive tegoed (bijvoorbeeld als je het fitnessabonnement gaat verlengen). 

 

Schrijf je hier in :  

 

Let op!

Ga nooit rechtstreeks naar een webwinkel maar altijd via je account van de website van de fitnessvoordeelpas. Je zal anders je korting mislopen.
Iedere keer dat je de opgespaarde korting (cashback) laat overzetten naar je GreenAlive tegoed zal er automatisch 5 euro administratiekosten naar de organisatie van de ‘fitnessvoordeelpas’ gaan.

 

GreenAlive is een van de eerste fitnessclubs in Vlaanderen die zijn leden de Fitnessvoordeelpas aanbiedt. Door de sponsoring van het fitnessabonnement wordt sporten goedkoper of zelfs gratis en draagt deze bij aan een gezonde samenleving.

 

Aanbieding: activatie van de pas voor slechts 7€.

Voor de Fitnessvoordeelpas betaal je normaal een eenmalig activatie kost van 10€. 

Vraag je pas of meer info aan de balie.

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...