Persoonlijke begeleiding

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen.
Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden.
Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij ú past.

 

De mogelijkheden:

Een op maat gemaakt oefenprogramma voor fitnesstraining

Samen met de fitnesstrainer wordt in een drietal fitnesstrainingen uw persoonlijke trainingsprogramma aangeleerd. U krijgt uitleg over de uitvoering van de oefeningen, het bepalen van de juiste intensiteit een verantwoorde routing etc. U kunt daarna op een verantwoorde manier zelfstandig uw fitnessprogramma afwerken. Uiteraard is de fitnesstrainer daarna ook altijd aanwezig om te corrigeren of om een vervolgprogramma aan te bieden.

 

Een persoonlijk beweegplan

U krijgt een compleet beweegplan van onze beweegadviseur welke zal leiden naar het vooraf geformuleerd einddoel. Maandelijks vindt er een evaluatie plaats en twee maandelijks een test om de progressie te meten. Het beweegplan zal afhankelijk van de geboekte resultaten tijdig bijgesteld worden waarbij de focus op het gestelde einddoel blijft.

 

Personal training

Personal training is maatwerk. Dat betekent dat je samen met je trainer afspraken maakt over wat je wilt bereiken en wat je mogelijkheden zijn. Op basis daarvan ga je samen met de trainer aan de slag. Hij houdt de resultaten (gewicht, vetpercentage en conditie) bij en stimuleert je om op een plezierige manier en in de vooraf afgesproken tijd je doel te halen. Samen met de personal trainer haal je meer uit jezelf. 

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...