Piekfijne handen door de manicure van Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden.

Verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van uw voorkomen. Daarom kunt u bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden eveneens terecht voor een manicure. Naast een lichaams- en gelaatsverzorging geven wij uw handen de ideale verzorging.

Net zoals bij de andere behandelingen zijn wij experts op het gebied van nagelverzorging. In onze Beauty Corner in Bonheiden zit u goed voor een uitgebreide manicure. Komt u voor een verzorgd uitzicht van uw nagels dan staan wij klaar met de ideale nagellak en nagelkunst. Uw nagels zullen als nooit te voren glanzen.

Net als voor de voeten is het mogelijk om een medische manicure bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden te vragen. Met behulp van onze expertise bekijken en behandelen wij met de juiste service de problemen aan uw handen of vingers. Na één beurt mag u al resultaat verwachten.

Tot ver buiten Bonheiden helpen wij u met onze manicure:

  • voor glanzende en mooie nagels
  • voor een sterke prijs een volledige luxe manicure
  • medische manicure mogelijk

Voor zachte handen en de beste manicure moet u bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden zijn.

 

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...