Gun uzelf wat relaxatie met de lichaamsverzorging van Beauty Corner GreenAlive.

U wilt er stralend uitzien dankzij een gladde en jonge huid? Dan is Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden de specialist waar u op kan vertrouwen. Met onze lichaamsverzorging op maat voor iedere klant geven wij uw huid een stevige conditie. Wij raden u aan om uw lichaam tweemaal per jaar te laten peelen. Dankzij onze lichaamsverzorging met uitgebreide mogelijkheden beloven dit telkens zalige momenten voor u te zijn in onze Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden.

Met een peeling verwijderen wij de dode huidcellen en worden kleine oneffenheden in uw huid genivelleerd. Deze vorm van lichaamsverzorging in Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden zorgt voor een verfrissend effect en maakt de huid glad en zacht. Door het verwijderen van de dode huidcellen gaan onze producten beter inwerken en gaat de huid verjongen zodat u er stralend uitziet. Bijkomend aan deze lichaamsverzorging kan u bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden ook terecht voor massages voor volledige relaxatie. Een ontspannen huid vergemakkelijkt de opname van actieve ingrediënten.

Voor iedere persoon, man of vrouw, beschikt Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden over lichaamsverzorging op maat. U kunt genieten van een lichaamspeeling met massage van anderhalf uur of een rugpeeling met massage van een half uur. Ook lichaams-, rug-, been-, schouder- en armmassages doen u totaal ontspannen tussen uw dagelijkse zorgen. Een volledige rugverzorging bestaat uit een microdermabrassine, korrelpeeling, verwijderen van comedonen, masker en huidcrème.

Beauty Corner GreenAlive biedt u lichaamsverzorging in een oase van rust in Bonheiden:

  • lichaamsverzorging op maat
  • uitgebreide behandelingen
  • zalige massages met peeling

Geef u lichaam de nodige relaxatie en maak een afspraak voor lichaamsverzorging bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden.

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...