Wij geven uw gelaat alle kracht!

Door allerlei factoren, zoals de leeftijd, UV-straling en stress, krijgt uw huid het soms zwaar te verduren. De gevolgen zijn meteen zichtbaar in het aangezicht dat voor iedereen een visitekaartje is. Maar met de gelaatsverzorging van Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden hoeven deze gevolgen helemaal niet erg te zijn. Met onze behandelingen op maat voor zowel vrouwen als mannen behoud uw aangezicht het ontspannen en frisse uitzicht dat het altijd moet hebben.

Met de reiniging van het gelaat bieden wij onze klanten een microdermabrassine, korrelpeeling, chemische peeling en een dagcrème. Voor een basis gelaatsverzorging komt daar een masker bij. Verder is onze standaard gelaatsverzorging een aanrader. Naast de behandelingen voor de reiniging van het gelaat verwennen wij de huid extra met een gelaatsmassage, een serum en een masker aangepast aan uw huidtype.

De gelaatsverzorging bij Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden gaat nog verder met een anti-aging gelaatsverzorging met aminozuren, of met een collageenmasker. Ook voor een gelaatsmassage van één uur mag u steeds een afspraak maken bij ons. Als u na een gelaatsverzorging op maat helemaal wil opgemaakt worden voor een speciale aangelegenheid dan brengen wij de best passende make-up aan. U verlaat herboren onze Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden om te schitteren op ieder feest.

Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden biedt de juiste gelaatsverzorging:

  • gespecialiseerd in behandeling van acne tot anti-aging
  • pure ontspanning met gelaatsmassage
  • de perfecte make-up als mogelijke afwerking

Contacteer nu Beauty Corner GreenAlive in Bonheiden voor een professionele gelaatsverzorging.

 

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...