Dermalogica

Om er goed uit te zien, zegt Dermalogica, moet je huid gezond zijn. Daarom wordt ieder product ook samengesteld uit de beste en meest zuiver ingrediënten die er zijn om de gezondheid van de huid te onderhouden en te verbeteren.
Wel is een op de huid afgestemd verzorgingsplan nodig. Dermalogica heeft daarvoor Face Mapping® een uitgebreide huidanalyse, met een daaraan gekoppeld advies voor producten die de huid op peil houden.


Test de Dermalogica-producten aan de SkinBar

 

Neem plaats aan de SkinBar en test zelf de producten van Dermalogica. Deze producten zijn gespecialiseerd in huidverbetering en bevatten geen geur- en kleurstoffen of andere synthetische ingrediënten. Aan de SkinBar kan men zelf ervaren wat deze producten voor je gelaat doen. Een professionele huidtherapeute geeft het nodige advies. Ook sessies met twee of drie vriendinnen zijn mogelijk.


Gelaatsverzorgingen voor hem of haar zijn mogelijk, dit afgestemd op ieder huidtype en huidconditie.
Deze behandelingen worden uitgevoerd met producten van Dermalogica. Er zijn gelaatsverzorgingen van 30 of 60 minuten.

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...