Cardio

Individueel sporten

Voordelen

Cardio-fitness geniet een grote populariteit en dat is niet voor niets. Cardio-fitness heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van andere bewegingsactiviteiten.

Zo kunt u alle dagen per week terecht op momenten die u schikt. U werkt volgens een persoonlijke oefenprogramma en doet daarbij alleen dingen die u leuk of belangrijk vindt.

De Cardio-fitness zaal is zeer uitgebreid en ingericht in zones waardoor een overzichtelijk geheel ontstaat en dat is een garantie voor voldoende variatie en plezier. De zaal is constant bemand door kundige fitnesstrainers zodat ook de kwaliteit gewaarborgd is. Cardio-fitness is ook prima te combineren met groepslessen.

Doelgericht

Een ander voordeel van Cardio-fitness is dat u heel doelgericht kunt bewegen.

Of u nu komt voor vetverbranding, verstevigen van bepaalde lichaamsdelen, conditie verbeteren of voor het verbeteren of in stand houden van uw algehele gevoel van welbevinden u zult altijd resultaat hebben.

Begeleiding

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past. Voor meer uitleg over de begeleidingsmogelijkheden klik hier.

Voor meer informatie kunt u terecht aan de balie.

 

 

 

ons Aanbod

Fitness Center

Iedereen heeft zijn eigen redenen en intenties om te gaan bewegen. Daarom bieden wij meerdere begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat u de begeleiding kiest die bij u past.

 

Meer...

Kyalin

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz.


 

Meer...