Groepslessen

Sport je liever niet alleen? Geen probleem! GreenAlive biedt je een ruim assortiment groepslessen, die elk op hun eigen manier je spieren verstevigen en aan je conditie werken. Dus: stel jouw streefdoel en ontdek wat je bij GreenAlive allemaal kan doen om dit te bereiken. Iedereen is van harte welkom ! Een groepsles van een uurtje is namelijk één van de beste trainingsprogramma's.

Stap op die fiets en voel hoe leuk een spinning training kan zijn! Spinning is een zeer doeltreffende training, uitgevoerd op een stationaire fiets. De spinning instructeur biedt u de training waar u naar op zoek bent. Conditie training, vetverbranding, intervaltraining.

Meer info klik op de foto

MAANDAG  21U 

DONDERDAG  21U

 

Ashtanga Yoga is één van de meest dynamische vormen van yoga. Ze bestaat uit een aantal vaste series van houdingen (asana's) die in flow in mekaar vloeien. 

Meer info klik op de foto


DONDERDAG 19U

ZATERDAG 11U30

De Impulse zone is hét nieuwe apparaat om functioneel te kunnen trainen bij GreenAlive. Op dit apparaat zijn heel veel oefeningen mogelijk. Om een idee te krijgen wat u er allemaal mee kan, bent u van harte uitgenodigd om mee te doen met de Impulse Zone Workout.  

Meer info klik op de foto

WOENSDAG 21U

Groep 1
Ma van 20:00u tot 21:00u en woensdag van 20:00u tot 22:00u


Group 2
Di van 19:30u tot 20:30u en zaterdag van 9:00u tot 11:00u


Group 3
Di van 21:00u tot 22:00u en vrijdag van 19:00u tot 21:00u

BodyShape is een complete en gevarieerde groepsles. Voor een betere conditie, meer kracht en calorieën verbranden. 

Meer info klik op de foto

MAANDAG 19U