Groepslessen

Sport je liever niet alleen? Geen probleem! GreenAlive biedt je een ruim assortiment groepslessen, die elk op hun eigen manier je spieren verstevigen en aan je conditie werken. Dus: stel jouw streefdoel en ontdek wat je bij GreenAlive allemaal kan doen om dit te bereiken. Iedereen is van harte welkom ! Een groepsles van een uurtje is namelijk één van de beste trainingsprogramma's.

Stap op die fiets en voel hoe leuk een spinning training kan zijn! Spinning is een zeer doeltreffende training, uitgevoerd op een stationaire fiets. De spinning instructeur biedt u de training waar u naar op zoek bent. Conditie training, vetverbranding, intervaltraining.

Meer info klik op de foto

 

Ashtanga Yoga is één van de meest dynamische vormen van yoga. Ze bestaat uit een aantal vaste series van houdingen (asana's) die in flow in mekaar vloeien. 

Meer info klik op de foto

De Impulse Zone is hét nieuwe apparaat om functioneel te kunnen trainen bij GreenAlive. Op dit apparaat zijn heel veel oefeningen mogelijk. Om een idee te krijgen wat u er allemaal mee kan, bent u van harte uitgenodigd om mee te doen met de Impulse Zone Workout.  

Meer info klik op de foto

BodyShape is een complete en gevarieerde groepsles. Voor een betere conditie, meer kracht en calorieën verbranden. 

Meer info klik op de foto

Mini trampoline is een intensief en ludiek fitness concept  ... Het accent ligt op cardio training zodat u calorieën kan verbranden, uw uithoudingsvermogen verbeteren en uw spieren versterken. Mini trampoline staat voor fun, power, fit en fun.

Meer info klik op de foto

Zumba  is een combinatie van dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt.

Meer info klik op de foto